Eks ønsker ikke samarbejde – hvad gør du:

Hvis din eks ikke vil samarbejde for at få en god skilsmisse, så kan det være nemt at sige, at så er der ikke noget at gøre ved det og det må du leve med på bedste vis. Men der er næsten altid et eller andet du kan gøre i forbindelse med en skilsmissekonflikt, ikke mindst i forhold til, hvordan du håndterer din eks og jeres konflikt.

 

Du kan gøre noget ved det:

  • Start med at kigge dig selv i spejlet og nævn tre ting du selv kunne have gjort anderledes, som havde gavnet jeres dialog. Da du ikke er fejlfri, kunne du helt sikkert have gjort noget anderledes.
  • Beslut dig for, at du fremover ikke vil angribe.
  • Beslut dig for, at du ikke vil bruge mere tid på fortiden.
  • Fortæl din eks, hvordan du ser jeres situation. Undgå at angribe – se afsnittet om at blive på egen banehalvdel. Fortæl, hvordan du gerne vil have det til at fungere, og hvad du tænker, at du kan gøre for at få tingene til at gå bedre. Spørg, hvordan din eks ser situationen og LYT.
  • Hvis I har en konflikt så træk dig fra den og sig, at du ikke har lyst til at skændes, men at du lige vil tænke over tingene og vende tilbage.Vend tilbage når du har sundet dig og start forfra.

Få flere gode råd som medlem.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her