Tanker om skilsmisse

Alle mennesker taler med sig selv og vurderer situationer, følelser og tanker frem og tilbage, uden at involvere andre, ikke mindst i svære situationer. Tanker om skilsmisse fylder ofte rigtig meget og også ofte for meget inden man involverer partneren. Tanker om skilsmisse kører frem og tilbage, for og imod, og kan være utrolig drænende og forvirrer ofte meget undervejs.

 

Så længe tanker om skilsmisse resulterer i beslutningerne, som træffes ud fra, hvad der er bedst for netop dig, så er de gavnlige.

 

De mange tanker om skilsmisse kan dog blive skadelig, i det øjeblik de handler om, hvad andre tror, tænker, føler m.v.  Sådanne tanker om skilsmisse kan føre til, at du træffer beslutninger, som ikke er rigtige for dig, men som du tror er rigtige i forhold til dine omgivelser.

 

Mange mænd er gode til, hurtigt at afslutte den indre dialog med en konklusion og en handling.

 

Kvinder er derimod ofte “gode” til at føre en indre dialog, der mest handler om, hvad omgivelserne tror og mener, hvordan alle andre vil reagere osv.

 

Den største forhindring for en skilsmisse er ofte børnene, fordi det næsten ikke er til at overskue at de fremover ikke skal leve med både mor og far på samme tid. Du kan læse meget mere om børn og skilsmisse i e-bogen Sådan får du børnene bedst gennem skilsmissen – og undgår den gnavende utilstrækkelighed.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her