Det er naturligt, at du også har brug for en person at tale om situationen med, ligesom din nære relation – søster, bror, ven eller veninde har det.

 

Det vil være naturligt at orientere en del af din omgangskreds om skilsmissen, på et tidspunkt. Husk at udvise respekt for din nære relation. Uanset hvor mange detaljer du er bekendt med, så gavner det ingen at du fortæller dem videre. Din nære relation og han / hendes partner har taget deres beslutning om skilsmisse. Uanset, hvor meget du fortæller videre, så hverken ændrer det eller gavner det deres situation. Din omgangskreds kan ikke bruge detaljerne til noget – ud over at det muligvis er en ”god historie”.


Som medlem får du adgang til, hvordan du kan tackle situationen, hvordan du forholder dig, hvis både du og din partner taler med begge parterne i skilsmissen og meget andet.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her