Hvordan du kommer videre i forhold til de to parter er meget forskellig fra person til person. Overvej om du kan bevare relationen til dem begge. Har de indbyrdes et forhold til hinanden der gør, at de eventuelt kan være i samme stue når / hvis du inviterer til fest? Kan du bevare en relation til begge, uden de bliver inviteret på samme tidspunkt? Hvordan har de to parter det med, at du bevarer kontakten til dem begge? Nogle gange vil det vise sig, at det er muligt at bevare relationen til dem begge. Nogle gange ønsker de det ikke. Nogle gange vil der være en naturlig afklaring på, hvem du bevarer relationen til og andre gange vil det få en helt anden drejning, end du havde forventet. Det afhænger måske af skilsmissens udfald og af din egen interesse i de to parter.


Som medlem kan du læse meget mere om de usikre faktorer for fremtiden, om at tage beslutningen om skilsmisse og meget andet.

Artiklen er kun for medlemmer

Denne artikel er kun for medlemmer. Med et medlemskab hos Skilsmisseraad får du ikke bare adgang til resten af denne artikel, men til mere end 500 siders tekst, skilsmisseskabeloner, skilsmisseopgaver, podcast m.v.

Allerede medlem? Klik her